EXCLUSIV: La 16 ani îşi obligă surorile minore să mimeze actul sexual în public

Tânărul din Lăpuşata a fost trimis în judecată sub acuzaţia de corupere sexuală a minorilor. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă de la unu la cinci ani de închisoare.
Caz incredibil în comuna vâlceană Lăpuşata, acolo unde un tânăr de 16 ani este acuzat de corupere sexuală a minorilor. Petre Daniel I. a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, după ce Poliţia din Lăpuşata s-a auto-sesizat în acest caz.
Mai exact, oamenii legii au aflat că Petre Daniel şi-a obligat surorile minore, de 9 şi 12 ani, să mimeze în public un act sexual. Mihaela Raluca I. şi Cristina Andreea I. au fost umilite de fratele lor, deşi poliţiştii susţin că tânărul nu ar fi consumat niciun act sexual cu cele două fete.
Trebuie menţionat că, în acest caz, victime ale tânărului sunt şi alţi doi minori. Este vorba de doi băieţi, Alin Nicolae M. şi Andrei Nicolae M., care s-au constituit părţi vătămate.
Aşa cum spuneam, Petre Daniel I. a fost trimis în judecată la instanţa Judecătoriei Horezu. Conform art. 221 din noul Cod Penal, dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă de la unu la cinci ani de închisoare, pentru „determinarea unui minor, care nu a împlinit vârsta de 13 ani, să suporte ori să efectueze un act de natură sexuală".

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...