Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BREAKING NEWS: FINAL DE CAMPANIE CU CAPETE ÎN GURĂ LA SCUNDU

14 Noi 2014
Ultima zi de campanie electorală se lasă cu bătaie în comuna vâlceană Scundu. 6 membri ACL, care distribuiau materiale electorale au fost înconjuraţi de trei maşini în care se aflau cel puţin 10 oameni de la PSD şi au fost luaţi la bătaie. „Ne-au înconjurat cu maşinile, s-au dat jos şi au început să împartă pumni. Ba chiar, un coleg de-al nostru a primit un cap în gură. Ion Manda, cel care a fost cel mai rău agresat,este internat la Spitalul Judeţean, având trei coaste rupte. Noi ceilalţi am reuşit să ajungem la maşini, însă am fost urmăriţi de pesedişti, care ne-au rupt oglinzile, ştergătoarele etc".

În prezent, tinerii de la ACL sunt la secţia de poliţie de la Prundeni şi depun plângere împotriva celor care i-au agresat. Despre caz, a aflat şi inspectorul şef al IPJ, Nicolae Sărdărescu, care ne-a declarat: „Aştept audierile! Chiar acum un loc. Cert este că acolo a avut loc un incident între două tabere rivale" – a adăugat Nicolae Sărdărescu.

(vom reveni cu amănunte)

Foto arhivă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella