Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Monica Macovei: "O să-l votez pe Ponta când o zbura porcul"

14 Noi 2014
Campania murdară dusă de PSD culminează vineri, 14 noiembrie a.c. cu împărţirea unui pliant în Iaşi, în care se susţine că Monica Macovei l-ar vota pe Victor Ponta în turul II al alegerilor pentru preşedintele României.
Monica Macovei a postat pe pagina sa de Facebook că primele pliante cu aceste informaţii neadevărate au fost distribuite în Iaşi, „în fieful PSD".
„O să-l votez pe Ponta atunci când o zbura porcul, iar Hrebenciuc o să devină om cinstit. Adică, niciodată", spune Monica Macovei.
„Ponta minte de îngheaţă apele: PSD împarte pliante în care anunţa că eu, Monica Macovei, l-aş vota pe Ponta. A început la Iaşi, în fieful PSD - Nichita, unde am luat un scor foarte bun. O să-l votez pe Ponta atunci când o zbura porcul, iar Hrebenciuc o să devină om cinstit. Adică, niciodată", se arată în mesajul postat de Monica Macovei.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella