Monica Macovei: "O să-l votez pe Ponta când o zbura porcul"

14 Noi 2014
Campania murdară dusă de PSD culminează vineri, 14 noiembrie a.c. cu împărţirea unui pliant în Iaşi, în care se susţine că Monica Macovei l-ar vota pe Victor Ponta în turul II al alegerilor pentru preşedintele României.
Monica Macovei a postat pe pagina sa de Facebook că primele pliante cu aceste informaţii neadevărate au fost distribuite în Iaşi, „în fieful PSD".
„O să-l votez pe Ponta atunci când o zbura porcul, iar Hrebenciuc o să devină om cinstit. Adică, niciodată", spune Monica Macovei.
„Ponta minte de îngheaţă apele: PSD împarte pliante în care anunţa că eu, Monica Macovei, l-aş vota pe Ponta. A început la Iaşi, în fieful PSD - Nichita, unde am luat un scor foarte bun. O să-l votez pe Ponta atunci când o zbura porcul, iar Hrebenciuc o să devină om cinstit. Adică, niciodată", se arată în mesajul postat de Monica Macovei.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...