REŢETA ZILEI: Musaca de dovleac cu brânză

Ce vă trebuie? 500g cartofi, curăţaţi şi tăiaţi rondele subţiri; sare şi piper negru proaspăt măcinat; 2 cepe roşii, curăţate şi tăiate rondele subţiri; 60g unt; 500g dovleac, curăţat, fără seminţe şi tăiat rondele subţiri; 2 căţei de usturoi, curăţaţi şi striviţi; 150g felii de brânză; 200ml zeamă de legume, fierbinte; 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat; tavă pentru copt, unsă.

Cum se prepară? Setaţi cuptorul la 180 grade C. Aranjaţi un strat de cartofi în tavă, asezonaţi şi puneţi o parte din ceapă peste, apoi câteva bucăţele de unt. Acoperiţi cu un strat de dovleac, asezonaţi, presăraţi puţin usturoi şi repetaţi apoi cu stratul de cartofi.

Puneţi deasupra un strat de dovleac, intercalând brânza, apoi ceapă şi unt. Turnaţi zeama de legume. Acoperiţi şi coaceţi timp de 1 oră, descoperiţi şi mai coaceţi încă 30 de minute.

Presăraţi pătrunjel înainte de servire.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...