Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

INCIDENT ELECTORAL la Vâlcea: Un pesedist a dat cu maşina INTENŢIONAT peste un susţinător al lui Iohannis

13 Noi 2014
Situaţie explozivă în comuna Stoileşti miercuri seara când un susţinător al lui Victor Ponta a dat cu maşina peste un membru PNL pentru că acesta din urmă l-a întrebat de ce rupe afişele cu candidatul ACL. Hussein, aşa cum este cunoscut în localitate, adeptul lui Victor Ponta, s-a dat jos de pe stâlp şi l-a pocnit direct în faţă pe Colţoi Gheorghe, care deschisese geamul maşinii pentru a putea să-i vorbească lui Emil Ivănescu - Hussein. Colţoi s-a dat jos din maşină pentru a discuta cu Hussein, însă acesta din urmă s-a urcat în maşina sa şi a dat efectiv peste consăteanul său. Acesta a rămas întins pe drum, iar Hussein a fugit de la locul faptei.

La faţa locului, au fost trimise două echipaje de poliţie, unul de la rutieră şi unul de la judiciar, care urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul. „A fost un conflict între membri a două partide rivale. S-au întâlnit pe un drum comunal şi a avut loc o altercaţie pe fondul faptului că unul rupea afişele electorale. S-au lovit, au vrut să sune la 112, iar apoi unul l-a acroşat pe celălalt cu maşina. Deocamdată, se merge pe ideea de accident rutier, însă cercetările continuă" – ne-a declarat inspector principal de poliţie, Cosmin Iana.

„Din păcate, aceasta este atitudinea PSD-ului. Ceea ce s-a întâmplat la Bistriţa-Năsăud, când o femeie a fost agresată de oamenii de campanie ai PSD-ului, se întâmplă şi la Vâlcea. Aceste incidente arată disperarea celor de la PSD. Cel care a dat cu maşina peste colegul meu Ion Colţoi este un apropiat al primarului Ionescu. Acest Ivănescu, în toată campania, n-a făcut decât răutăţi şi a rupt afişe" – ne-a declarat consilierul judeţean Victor Stănculescu, care a ajuns la locul incidentului, la puţin timp după producerea lui.

(vom reveni cu informaţii)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella