ACCIDENT cu trei maşini la Pasarela Oltchim

Neacordarea de prioritate în trafic este una din principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere din Vâlcea. Din acest motiv a avut loc un nou accident în seara zilei de marţi, 11 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00. Incidentul rutier s-a petrecut pe DN 64, chiar la Pasarela Oltchim, când şoferii a două autovehicule nu au acordat prioritate de trecere unei alte maşini, ce circula regulamentar din direcţia Râmnicu Vâlcea către Drăgăşani. Cele trei maşini au intrat în coliziune, iar autovehiculul ce circula regulamentar a fost proiectat pe contrasens.
Trebuie menţionat că şoferii vinovaţi de producerea accidentului sunt Aurelian C. – 55 de ani, din Horezu, şi Aurel P. – 55 de ani, din Râmnicu Vâlcea.
În urma impactului, o tânără de 26 de ani, Georgiana A., a fost rănită uşor. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Foto: arhivă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...