ACCIDENT cu trei maşini la Pasarela Oltchim

Neacordarea de prioritate în trafic este una din principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere din Vâlcea. Din acest motiv a avut loc un nou accident în seara zilei de marţi, 11 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00. Incidentul rutier s-a petrecut pe DN 64, chiar la Pasarela Oltchim, când şoferii a două autovehicule nu au acordat prioritate de trecere unei alte maşini, ce circula regulamentar din direcţia Râmnicu Vâlcea către Drăgăşani. Cele trei maşini au intrat în coliziune, iar autovehiculul ce circula regulamentar a fost proiectat pe contrasens.
Trebuie menţionat că şoferii vinovaţi de producerea accidentului sunt Aurelian C. – 55 de ani, din Horezu, şi Aurel P. – 55 de ani, din Râmnicu Vâlcea.
În urma impactului, o tânără de 26 de ani, Georgiana A., a fost rănită uşor. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Foto: arhivă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...