Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Experţi din Olanda au descoperit noi rămăşiţe umane la locul prăbuşirii avionului Boeing 777 în Ucraina

O echipă de experţi olandezi a descoperit marţi noi fragmente umane la locul prăbuşirii avionului Boeing 777, aparţinând companiei Malaysia Airlines, care s-a prăbuşit la 17 iulie în estul Ucrainei, cu 298 de persoane la bord, relatează agenţia de presă Ria Novosti. Fragmentele au fost găsite în locul în care după căderea avionului a izbucnit un incendiu, a precizat şeful echipei de experţi olandezi, Pieter-Jaap Aalbersberg, pentru postul de televiziune NOS. El nu a specificat însă rămăşiţele câtor pasageri au fost descoperite, adăugând doar că localnicii au predat misiunii sale documentele de identitate a două persoane.

Purtătorul de cuvânt al misiunii de monitorizare a OSCE în estul Ucrainei, Michael Bochurkiv, a declarat că experţii vor continua să adune fragmente ale aparatului de zbor în zilele următoare, fără să indice însă o dată precisă. Referitor la trupurile pasagerilor care s-ar mai putea afla la locul prăbuşirii avionului malaezian, el a admis că nu toate rămăşiţele umane vor putea fi descoperite.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella