Preşedintele PSD Cluj îi acuză pe vâlceni de turism electoral

Pesediştii din Cluj susţin că în judeţul lor au votat foarte mulţi vâlceni pe listele suplimentare. Tocmai de aceea, preşedintele PSD Cluj a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, solicitând verificarea listelor suplimentare de la secţiile de votare din judeţ de la primul tur al prezidenţialelor. Remus Lupşan, liderul social-democraţilor clujeni, consideră că 51.000 de persoane reprezintă un număr foarte mare al celor care au votat pe listele suplimentare.

De fapt, el spune că pe liste se regăsesc votanţi din Vâlcea, Tulcea, Prahova şi Braşov şi din cauza „turismului electoral a fost alterat nu numai rezultatul final al alegerilor, ci şi opţiunea alegătorilor".

„Parchetul să-i verifice pe cei care au votat de mai multe ori, în condiţiile în care mai mulţi membri de partid ne-au reclamat faptul că pe aceste liste au fost mulţi cetăţeni din Tulcea, Prahova, Braşov, Vâlcea, ceea ce ne indică turism electoral. Raportat la aceste constatări, credem că a fost alterat nu numai rezultatul final al alegerilor, ci şi opţiunea alegătorilor" - a spus preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...