REŢETA ZILEI: Somon cu usturoi

Ce vă trebuie? 400 gr file de somon, 2 căţei usturoi, 1 lingură ulei, puţin rozmarin, 1 lămâie, busuioc, sare şi piper.

Cum se prepară? Somonul se spală bine şi se pune într-o tavă unsă cu ulei.

Usturoiul se toacă mărunt şi se amestecă cu uleiul, busuiocul şi zeamă de la lămâie. Sărăm şi piperăm după gust, apoi punem acest sos deasupra peştelui. Presărăm şi puţin rozmarin.

Dăm la cuptor, la foc mediu, până când peştele este gata.

Servim cu garnitură de urzici sau spanac alături.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...