Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BEC loveşte în moalele capului MAE : Corlăţean a fost prins cu minciuna

08 Noi 2014
Printr-un comunicat de presă, Biroul Electoral Central (BEC) îl contrazice pe ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, susţinând că legislaţia permite MAE să înfiinţeze noi secţii de votare în străinătate.

„Prin Hotărârea nr. 4H/4.11.2014, Biroul Electoral Central a dat o interpretare dispoziţiilor articolului 5, alineatul 1 din Legea nr.370/2014, în sensul inexistenţei impedimentului legal referitor la organizarea de noi secţii de votare în străinătate, invocat de Ministerul Afacerilor Externe. (...) Sintagma aceleaşi liste de alegători de la primul tur se refera secţiile de votare din ţară, unde procesul electoral de desfăşoară pe baza listelor electorale permanente. Prin urmare BEC a creat cadrul legal pentru exercitarea atribuţiilor de către autoritatea publică centrală cu competenţă exclusivă în organizarea şi numerotarea secţiilor de votare din străinătate" – se arată în comunicatul BEC.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella