REŢETA ZILEI: Tocăniță de vițel cu sos de bere

Ce vă trebuie? 1,5 kg carne de vițel, 3 cepe, 3 morcovi, 500 g ciuperci, foi dafin, cimbru, sare, piper, ulei de măsline, 1 litru bere, 1 cana supă, 1 legătură pătrunjel.

Cum se prepară? Într-o crăticioară groasă cu capac, se prăjește în ulei, la foc iute, carnea de vițel tocată cubulețe de 1,5-2 cm. Când a prins culoare pe toate părțile, se scoate să se scurgă excesul de grăsime apoi, în aceeași crăticioară, se călesc ceapa, morcovul și ciupercile, împreună cu dafinul, cimbrul, sarea și piperul, până când legumele se înmoaie puțin.

Se adaugă carnea, se stinge cu supă, se fierbe aproximativ 30 de minute, se adaugă berea, se acoperă și se lasă focul mic până când scade și capătă consistența unei tocane (aproximativ 1-1½ ore). Se trage de pe foc și se amestecă cu pătrunjel tocat proaspăt.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...