IATĂ cum vede Iohannis o dezbatere cu Ponta

Candidatul PSD, Victor Ponta, a fost primul care a aruncat mănuşa provocării unei dezbaterii între cei doi finalişti ai cursei prezzidenţiale. Însă, candidatul ACl nu este atât de dornic să accepte provocarea lui Ponta şi spune că dezbaterea se va realiza într-un mediu non-partizan, mandatându-şi în acest sens echipa de campanie să negocieze.

„Cetățenii vor să vadă, pe bună dreptate, candidații față în față. Eu cred că o astfel de dezbatere trebuie să aibă loc într-un mediu non-partizan. Am mandatat echipa mea să negocieze organizarea unor astfel de dezbateri.

Este foarte clar că trebuie să discutăm și alte teme: despre economia României, despre educație și sănătate și, nu în ultimul rând, trebuie să discutăm despre justiție și stat de drept. Observ că domnul candidat Ponta cam evită acest subiect sau se face că-l uită" – a declarat Iohannis.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...