VEZI AICI care a fost prima secţie de votare deschisă şi care va fi ultima

Procesul de votare la scrutinul de astăzi, 2 noiembrie 2014 pentru alegerea Preşedintelui României a început în afara ţării la secţia de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland) aseară, 1 noiembrie, la ora 20.00, ora României, având în vedere diferenţa de fus orar. Conform legii, votarea începe la ora 7.00, ora locală şi se desfăşoară până la ora 21.00, ora locală, când secţia de votare se închide.

Ultimele secţii de votare care îşi vor închide porţiile vor fi cele de pe coasta de Vest a SUA și Canada (Vancouver), unde procesul de votare se va termina în cursul dimineții de luni, ora 7.00, ora României (ora 21.00, ora locală).

Deja, procesul electoral s-a finalizat în Noua Zeelandă, datorită fusului orar. Klaus Iohannis, candidatul ACL, a câştigat detaşat, potrivit rezultatelor obţinute de stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis - 66 de voturi
Monica Macovei - 28 de voturi
Elena Udrea - 13 voturi
Victor Ponta - 7 voturi
Călin Popescu Tăriceanu - 6 voturi
Corneliu Vadim Tudor - 6 voturi
Gheorghe Funar - 4 voturi
Teodor Meleşcanu - 2 voturi
Dan Diaconescu - 2 voturi
Kelemen Hunor - 1 vot
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...