Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CONSTANTIN ROTARU: În această campanie, agenda televiziunilor a fost acaparată de DNA (FOTO)

02 Noi 2014
Vâlceanul Constantin Rotaru, eternul candidat la președinția României, din partea Partidului Alternativa Socialistă, a votat, duminică, 2 noiembrie a.c. la secția nr. 35 din Râmnicu Vâlcea, amenajată în interiorul societății Piețe Prest SA. Acesta a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru o Românie pentru toți românii.

"Am votat pentru o Românie pentru toți românii. Din păcate, a fost o campanie electorală în care nu am avut posibilitatea noi, candidații, de a ne prezenta programele, să convingem electoratul cu ce am dorit să facem, dar consider că românii au devenit mult mai conștienți de greutățile pe care le întâmpină și de realitățile extrem de crunte cu care ne confruntăm. Televiziunile, în general, au alocat programele electorale altor scopuri, a fost DNA-ul un agent electoral foarte puternic, au fost iarăși institutele de sondare a opiniei publice foarte puternice", a declarat Rotaru.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella