100 lei, suma cu care cresc salariile din sistemul sanitar şi de asistenţă socială

Salariile angajaților din sistemul sanitar și de asistență socială vor crește cu 100 de lei brut, de la 1 ianuarie 2015, bugetul pentru plata integrală a drepturilor salariale pentru luna decembrie 2014 fiind asigurat.

În urma întâlnirii de miercuri, la care a participat Biroul executiv al Federației Sanitas, s-a stabilit că salariile angajaților din sistemul sanitar și de asistență socială vor crește cu 100 de lei brut, de la 1 ianuarie 2015, fiind asigurat în același timp și bugetul pentru plata integrală a drepturilor salariale pentru luna decembrie 2014.

De asemenea, într-o lună, va apărea un act normativ referitor la extinderea contractului de muncă la nivelul sectorului de sănătate și activități veterinare. În plus, au fost deblocate 4.000 de posturi la nivel național, urmând ca anul 2015 să fie dedicat altor deblocări de posturi', a declarat președintele Federației Sanitas, Leonard Bărăscu, după întâlnirea avută cu mai mulți membri ai Guvernului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...