Televiziunea VTV îşi schimbă parametrii de recepţie satelit

În urma numeroaselor cereri din partea celor care nu ne recepţionau decât în grila RCS-RDS în system DTH, Televiziunea VTV vine în întâmpinarea telespectatorilor şi, din data de 25 octombrie 2014 îşi schimbă parametrii de recepţie pe satelit pentru cei care recepţionează canalul de televiziune VTV.

Noile coordonate de recepţie gratuită pe satelit sunt: Satelit Astra 5 B,31,5 GRADE EST,Sistem: DVB S, Frecventa: 11817 MHz, Modulaţie: QPSK, polarizare verticală, Rata simbol: 27500 KS/s, FEC ¾, FTA.

VTV este un post naţional de televiziune ce emite din Râmnicu Vâlcea începând cu data de 27 februarie 2008. Grila de programe conţine ştiri locale, regionale, naţionale, emisiuni informative, cât şi talkshow-uri pe diverse domenii: politic, social, administraţie locală, sport, sănătate etc.

Recepţia este gratuită prin satelit, canalul fiind retransmis şi prin cablu pentru comunităţile româneşti interesate.

Numai la VTV VEZI TELEVIZIUNE!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...