REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu carne

Ce vă trebuie? 600 g carne tocată, 1 bucată căpăţână usturoi, 1 legătură ceapă verde, 1 bucată crenguţă busuioc proaspăt, 5 linguri ulei de măsline, sare, piper, 2 bucăţi ardei capia, 3 linguri bullion, 8 bucăţi roşii mari.

Cum se prepară? Se spală roşiile şi se scoate miezul. Se lasă să se scurgă cu gura în jos.

Se curăţă usturoiul, ceapa, se spală şi se toacă mărunt. Se călesc în uleiul de măsline şi se adaugă treptat carnea de vită tocată. Se înăbuşă cu apă călduţă şi, după ce a fiert, se pun bulionul şi ardeii capia pasaţi cu blenderul. Se condimentează cu sare şi piper.

Se umplu roşiile cu carne, se acoperă cu pălăriuţe din felii de roşii şi se bagă în cuptorul încălzit. După ce s-au rumenit, se servesc cu busuioc proaspăt.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...