REŢETA ZILEI: Pulpe de pui cu sos de smântână

Ce vă trebuie? 4 pulpe de pui, 250 g smântână pentru gătit, 2 linguri făină, 250 ml lapte, sare, 1 lingură unt, 1 legătură pătrunjel.

Cum se prepară? Se spală pulpele de pui, se taie în două și se pun la fiert în apă cu puțină sare. Când sunt aproape fierte, se prepară sosul de smântână. Se topește untul într-o oală, se adaugă laptele, făina, se amestecă bine să nu se facă cocoloașe, apoi se toarnă smântâna. Se adaugă sare după gust, pătrunjelul tocat și se lasă pe foc până se îngroașă. Se toarnă totul într-un vas de lut.

Se preîncălzește cuptorul. Se scot pulpele fierte se adaugă în vas, peste sos, apoi se bagă totul la cuptor timp de 30 de minute, până se rumenește carnea.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...