BEJ Vâlcea a interzis AFIŞUL ELECTORAL anti-Iohannis "6 case"

25 Oct 2014
Biroul Electoral Judeţean a admis contestaţia ACL Vâlcea şi a interzis difuzarea pe teritoriul judeţului a fluturaşilor electorali "6 case" cu privire la Klaus Iohannis,.

Plângerea formulată de Filiala Vâlcea a Alianţei Creştin Liberale prin reprezentanţi legali Cristian Buican şi Romulus Bulacu a fost admisă zilele trecute şi s-a dispus interzicerea difuzării materialului electoral (fluturaş intitulat '6 case') pe raza judeţului Vâlcea.

ACL Vâlcea a cerut oprirea difuzării materialului electoral pe motiv că e 'denigrator şi mincinos' la adresa candidatului formaţiunii şi aduce 'atingere demnităţii, onoarei şi dreptului la propria imagine', conţinând totodată afirmaţii nefondate privind fapte viitoare ale candidatului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...