BEJ Vâlcea a interzis AFIŞUL ELECTORAL anti-Iohannis "6 case"

25 Oct 2014
Biroul Electoral Judeţean a admis contestaţia ACL Vâlcea şi a interzis difuzarea pe teritoriul judeţului a fluturaşilor electorali "6 case" cu privire la Klaus Iohannis,.

Plângerea formulată de Filiala Vâlcea a Alianţei Creştin Liberale prin reprezentanţi legali Cristian Buican şi Romulus Bulacu a fost admisă zilele trecute şi s-a dispus interzicerea difuzării materialului electoral (fluturaş intitulat '6 case') pe raza judeţului Vâlcea.

ACL Vâlcea a cerut oprirea difuzării materialului electoral pe motiv că e 'denigrator şi mincinos' la adresa candidatului formaţiunii şi aduce 'atingere demnităţii, onoarei şi dreptului la propria imagine', conţinând totodată afirmaţii nefondate privind fapte viitoare ale candidatului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...