REŢETA ZILEI: Pulpă de porc cu sos alb

Ce vă trebuie? 800 g pulpă de porc, sare, piper alb, 2 ardei, boia dulce şi iute, ulei pentru prăjit, 250 ml iaurt, 2 roşii, 2 castraveţi proaspeţi, 3 fire usturoi verde, 3-4 ciuperci, sos de soia.

Cum se prepară? Se spală carnea, se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie cubuleţe. Se condimentează cu sare, piper şi boia dulce şi iute şi se lasă câteva minute la frigider.

Separat, se curăţă castraveţii şi usturoiul, se toacă mărunt, se amestecă cu un praf de sare şi se adaugă iaurtul frecat în prealabil cu 1-2 linguriţe de ulei de măsline.

Se pune uleiul să se încingă şi se prăjesc bucăţelele de carne de porc. După ce s-au rumenit, se scot într-un bol tapetat cu hârtie absorbantă şi se lasă să se scurgă.

Pe un platou, se aşază ardeii tăiaţi felii, roşiile rondele, ciupercile, bucăţile de carne şi salata de castraveţi cu iaurt. Carnea se stropeşte cu sos de soia, după preferinţă, şi se serveşte cu legumele crude.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...