NEWS ALERT: PROXENET recidivist, ridicat de MASCAŢI de la BREZOI

Percheziţii în forţă în această dimineaţă în Brezoi şi Călimăneşti, acolo unde procurorii DIICOT şi mascaţii l-au căutat pe proxenetul Cosmin Alexandru Cristea, un recidivist ce racola minore şi le obliga să se prostitueze în parcările de pe Valea Oltului, dar şi în străinătate.

Oamenii legii au aflat că traficantul de carne vie din Brezoi racolase de curând trei fete minore din Timişoara, Horezu şi Râmnicu Vâlcea, pe care le exploata zi şi noapte. Cosmin Alexandru Cristea mai are o condamnare la activ, el practicând „meseria" de proxenet încă de acum şapte ani de zile, atunci când a fost pentru prima oară descoperit de poliţişti. Traficatul a fost condamnat la ani grei de închisoare, însă între timp a fost eliberat pentru bună purtare. Văzându-se în libertate, Cristea şi-a reluat vechile metehne, racolând minore şi ducându-le să se prostitueze chiar şi în ţări ca Anglia şi Italia.

Acum însă, proxenetului i s-au înecat iar corăbiile, procurorii şi poliţiştii ridicându-l în dimineaţa zilei de joi, 23 octombrie 2014, şi ducându-l la audieri. Ulterior, Cristea va fi dus în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţia de proxenetism.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...