NEWS ALERT: PROXENET recidivist, ridicat de MASCAŢI de la BREZOI

Percheziţii în forţă în această dimineaţă în Brezoi şi Călimăneşti, acolo unde procurorii DIICOT şi mascaţii l-au căutat pe proxenetul Cosmin Alexandru Cristea, un recidivist ce racola minore şi le obliga să se prostitueze în parcările de pe Valea Oltului, dar şi în străinătate.

Oamenii legii au aflat că traficantul de carne vie din Brezoi racolase de curând trei fete minore din Timişoara, Horezu şi Râmnicu Vâlcea, pe care le exploata zi şi noapte. Cosmin Alexandru Cristea mai are o condamnare la activ, el practicând „meseria" de proxenet încă de acum şapte ani de zile, atunci când a fost pentru prima oară descoperit de poliţişti. Traficatul a fost condamnat la ani grei de închisoare, însă între timp a fost eliberat pentru bună purtare. Văzându-se în libertate, Cristea şi-a reluat vechile metehne, racolând minore şi ducându-le să se prostitueze chiar şi în ţări ca Anglia şi Italia.

Acum însă, proxenetului i s-au înecat iar corăbiile, procurorii şi poliţiştii ridicându-l în dimineaţa zilei de joi, 23 octombrie 2014, şi ducându-l la audieri. Ulterior, Cristea va fi dus în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţia de proxenetism.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...