REŢETA ZILEI: Tartine cu macrou afumat

Ce vă trebuie? 1 bucată macrou afumat, 300 g cartofi fierţi în coajă, sare, piper, 1 lingură suc de lămâie, 2 linguri capere, 1 bucată castravecior murat, 1 lingură mărar tocat.

Cum se prepară? Se spală macroul, se curăţă de pieliţă şi de oase şi se pune într-un castron. Se fărâmiţează cu furculiţa. Se curăţă de coajă cartofii fierţi şi se dau prin răzătoarea mică (sau se amestecă cu blenderul). Se adaugă peste peşte.

Se asezonează cu sare şi piper. Se adaugă sucul de lămâie, caperele, castraveciorul tăiat bucăţele foarte mici şi mărarul tocat. Se amestecă bine. Se lasă la frigider să se răcească.

Se poate servi cu pâine prăjită sau cu pâine ciabatta cu măsline.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...