10 motive să VOTEZI Victor Ponta!

22 Oct 2014
1. Îl votez pe Victor Ponta pentru că nu are nicio legătură cu trecutul comunist! Avea doar 17 ani la Revoluţie şi nu face politică după vechile tipare, ale comuniştilor.

2. Îl votez pe Victor Ponta pentru că s-a ţinut de cuvânt! A reîntregit salariile şi a mărit pensiile, a făcut 200.000 de locuri de muncă, a redeschis spitale, a crescut salariul minim, a scăzut CAS, a promovat programe pentru tineri: Prima Maşină, Prima Casă, stimularea angajării tinerilor, susţinerea tinerilor întreprinzători etc.

3. Îl votez pe Victor Ponta pentru că este un om tânăr, care reprezintă generaţia mea, cu foarte multă putere de muncă. A fost cel mai tânăr premier din Europa la momentul desemnării şi poate fi cel mai tânăr preşedinte.

4. Îl votez pe Victor Ponta pentru că a ajutat şi va sprijini în continuare clasa de mijloc, prin creşterea economică – a stimulat agricultorii, a ajutat industria IT, energia, micii întreprinzători, beneficiarii de fonduri europene, a crescut salariul mediu.

5. Îl votez pe Victor Ponta pentru că se ştie absolut tot despre el: nu are un trecut ascuns, nu are secrete, dosare sau averi suspecte. Nu a colaborat cu Securitatea şi cu fostele regimuri. Este un politician nou, cu o gândire modernă.

6. Îl votez pe Victor Ponta pentru că este tată de familie, creştin, ataşat şi mândru de tradiţiile româneşti. A fost alături de români la marile sărbători naţionale şi religioase, a înţeles că este foarte important să fim europeni, dar păstrându-ne specificul şi tradiţiile.

7. Îl votez pe Victor Ponta pentru că este singurul capabil să elibereze România de regimul Băsescu şi pentru că este singurul care a rămas în acest front împotriva lui Traian Băsescu de la început! Îl votez pe Ponta pentru că va duce schimbarea până la capăt.

8. Îl votez pe Victor Ponta pentru că este un lider Occidental, care a întărit parteneriatul cu SUA, NATO şi UE şi care a ajutat Moldova în integrarea europeană, în ciuda criticilor Rusiei. Îl votez pentru că vrea stoparea dependenţei de gazele ruseşti şi pentru că lucrează pentru o Românie puternică şi apropiată de Vest.

9. Îl votez pe Victor Ponta pentru că este apropiat şi de cei în vârstă, nu numai de noile generaţii. A combinat creşterea economică şi protecţia socială, făcând dreptate pentru cei care prea mult timp au fost ignoraţi. Îl votez pe Ponta pentru că este singurul care îi apără pe pensionari şi pe cei în nevoie.

10. Îl votez pe Victor Ponta pentru că reprezintă un alt model de preşedinte, total diferit de Traian Băsescu! Va pune capăt scandalului şi certurilor din ultimii 10 ani şi va aduce o echipă unită, care va trage în aceeaşi direcţie.
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...