REŢETA ZILEI: Pui umplut cu cartofi cubuleţe şi kaizer

Ce vă trebuie? un pui ( 1,5 kg ); 2-3 cartofi potriviţi; 300 g kaizer; ulei; sare; piper; oregano; 2-3 grăunţi de usturoi.

Cum se prepară? Puiul se pârleşte, se spală bine în interior şi la suprafaţă, se unge cu ulei şi se condimentează.

Se curăţă cartofii, se spală şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu kaizerul tăiat tot cubuleţe, cu usturoi şi se condimentează umplutura cu piper şi oregano.

Se umple puiul şi se prinde bine. Se pune într-o tavă unsă cu ulei, se adaugă o ceşcuţă de apă şi se dă la cuptor pentru circa 50-60 de minute, având grijă să se ungă cu sosul din tavă din când în când. Dacă este cazul se mai adaugă puţină apă.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...