Călin Popescu Tăriceanu despre OLTCHIM: Nu sunt Moş Crăciun, nu vreau să promit nimic

Prezent la sfârşitul săptămânii trecute în judeţele Argeş şi Vâlcea, Călin Popescu Tăriceanu nu a putut evita subiecte sensibile precum Oltchim sau Arpechim. Cu multă diplomaţie, şeful Senatului, candidat susţinut de Partidul Liberal Reformator (PLR), a spus că discuţiile privind soarta companiilor de stat cu probleme trebuie să aibă loc după campania electorală pentru Preşedinţie. „Eu nu acţionez pe post de Moş Crăciun. E nevoie de strategii aici, nu de promisiuni" –a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent în alegerile prezidenţiale, a afirmat vineri la Piteşti că nu doreşte să se pronunţe asupra soartei companiilor de stat precum Oltchim Râmnicu Vâlcea. „Nu sunt pe post de Moș Crăciun, nu promit nimic, pentru că nu-mi place să promit. În afară de aceasta, acum vă puteți imagina că cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din rândul cărora nu vreau să fac parte, ar fi să promită", a explicat fost prim-ministru al României.

Parlamentarul consideră că o discuţie serioasă despre soarta companiilor de stat nu poate avea loc în campania electorală, relatează Agerpres. „Avem obligația să ne așezăm la treabă cu toții și să găsim soluții. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe întreprinderi care cred că încă mai pot să fie salvate", a adăugat Tăriceanu.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...