ELENA UDREA despre Vidra şi Voineasa: SINGURA soluţie este naţionalizarea

19 Oct 2014
Aflată în vizită electorală în judeţul Vâlcea, Elena Udrea nu a pierdut prilejul de a vizita şi Voineasa şi Vidra, localităţi în care aceasta a investit masiv în perioada cât a fost ministrul Dezvoltării. Elena Udrea a spus că Voineasa şi Vidra pot rivaliza oricând cu staţiunile de pe Valea Prahovei.

„Acest lucru nu se întâmplă însă pentru că staţiunea a fost lăsată în paragină după ce a fost trecută în patrimoniul sindical. CNSLR Frăţia, Cartel Alfa, BNS şi CSDR deţin hotelurile de aici.

Singura soluţie este naţionalizarea. Asta înseamnă ca statul să ia înapoi toate clădirile şi bazele de aici care au fost date sindicatelor. Ele să fie reabilitate prin fonduri europene şi apoi să fie reintroduse în circuitul turistic – cu sau fără sprijinul unor privaţi care sunt cu adevăraţi interesaţi să facă turism în România.

Am vrut să fac asta încă din 2012, chiar m-am întâlnit cu liderii sindicali în acest sens. Din păcate, odată cu înlocuirea Guvernului Boc, acest proiect a fost stopat, iar Ponta nu a făcut nimic pentru a rezolva această problemă. Din contră, blochează în continuare investiţia de la Voineasa care poate genera 3.000 de locuri de muncă" – a postat Elena Udrea pe o reţea de socializare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...