Traian Băsescu: "Am boală pe hoţi"

16 Oct 2014
Preşedintele Traian Băsescu a dezmințit, joi, speculațiile asupra stării sale de sănătate, lansate miercuri seara la postul RTV și a acordat medicilor Spitalului Militar Central permisiunea să dea publicității rezultatele ultimelor investigaíi medicale la care a fost supus:

"Un post de televiziune a coborat atat de jos in propaganda de denigrare a presedintelui. Am aflat de la TV despre atacuri cerebrale, internari la Fundeni, intr-o clinica la Viena... Autorizez cei 10 medici din comisia care s-a format anul acesta cand mi-au facut vizita medicala sa dea relatii oricarui ziarist interesat de starea de sanatate a presedintelui", a spus Traian Basescu, zambind, la finalul declaratiei de presa tinuta pe Aeroportul Henri Coanda inaintea plecarii la summit-ul Asia-Europa de la Milano.

"Nu a existat niciun astfel de incident de sanatate, cel putin in cei 10 ani de mandat, nu stiu dupa ce termin... Am o singura boala: am boala pe hoti si asta nu se trateaza", a subliniat raspicat Traian Basescu, razand.

Miercuri seara, dupa ce presedintele a continuat acuzatiile dure la adresa lui Victor Ponta, referitoare la calitatea de ofiter acoperit a acestuia in timp ce era si procuror (1997-2001), RTV a dezbatut, timp de cateva ore, posibilitatea unei grave afectiuni de care ar suferi presedintele, precum si faptul ca ar fi suferit deja doua atacuri cerebrale, pe seama carora poate fi pusa atitudinea publica a sefului statului.

Speculatiile privind starea de sanatate a presedintelui lansate de posturile de televiziune nu sunt facute pentru prima data, mai multi politicieni alimentand in emisiuni tv acest zvon.

Conform legii, la sfarsitul fiecarui an, presedintele Romaniei este supus unui amplu control medical.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...