REŢETA ZILEI: Ciorbă de Pipotele şi Inimioare

Ce vă trebuie? 400 grame amestec pipote şi inimi, 1 ceapă, 2 morcovi, 1 rădăcină albitură, 1 legătură pătrunjel, ţelină, fidea, 1 cutie roşii întregi în suc, borş Maggi, sare.

Cum se prepară? Spălăm pipotele şi inimile, le curăţăm bine şi le punem la fiert în apă cu puţină sare. Avem grijă să adunăm spuma pe care o va lăsa carnea.

Curăţăm şi tăiem în cubuleţe mici legumele (morcovii, ţelina, albitura). Tocăm şi codiţele de pătrunjel. Adăugăm toate legumele în oala cu ciorbă. Ceapa o punem întreagă, dar după ce a fiert o pasăm şi o punem în ciorbă.

Când carnea şi legumele au fiert adăugăm roşiile tocate mărunt. Condimentăm cu sare după gust. Mai lăsăm să fiarbă vreo 10 minute şi apoi adăugăm fideaua. La final punem în ciorbă 2 linguri borş, pentru a da gust ciorbei. Servim cu pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...