REŢETA ZILEI: Salată cu macrou și legume verzi

Ce vă trebuie? 85g de fasole verde; 85g de broccoli; 1 mână frunze de spanac tânăr; 2 fileuri de macrou afumat (aproximativ 75g), fără piele, rupt în fâșii; 2 lingurițe semințe de floarea-soarelui, prăjite. Pentru dressing: 75ml de iaurt semidegresat, 1 linguriță zeamă de lămâie, 1 linguriță de muștar cu boabe, 2 lingurițe de mărar, tocat, plus extra pentru servit.

Cum se prepară? Pune apă într-o cratiță și adu-o la punctul de fierbere. Adaugă fasolea verde și fierbe-o 2 minute, apoi pune broccoli și mai fierbe totul 4 minute. Scurge legumele, lasă un jet de apă rece să curgă peste ele până se răcesc, apoi scurge-le bine încă o dată.

Pentru dressing, pune toate ingredientele într-un borcan mic, presară puțin piper negru, acoperă borcanul cu un capac și scutură-l bine.

Amestecă legumele fierte cu frunzele de spanac și fâșiile de macrou într-un castron. Adaugă dressingul, semințele de floarea-soarelui, mărarul rămas și puțin piper negru.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...