ALERTĂ MAXIMĂ: Capii BOR şi LIVIU DRAGNEA s-au închinat la moaştele lui Brâncoveanu (VIDEO)

12 Oct 2014
Mânăstirea Hurezi a devenit loc de pelerinaj, după ce sâmbătă şi duminică, 11 şi 12 octombrie 2014 au fost aduse moaştele Sf. Voievod Constantin Brâncoveanu. Evenimentul a fost onorat de prezenţa Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, împreună cu un sobor ales de ierarhi. Prezenţa lui Daniel la Horezu vine într-un moment în care în Arhiepiscopia Râmnicului mocneşte scandalul, după ce ÎPS Varsanufie a fost acuzat de „anumite relaţii nefireşti". Se auzea la un moment dat şi de o răzmeriţă a preoţilor împotriva lui Varsanufie, însă aceştia şi-au pierdut curajul pe drum şi au participat sfioşi la slujba de pomenire a moaştelor.

Deşi la Horezu era aşteptat premierul Victor Ponta, la mănăstire a venit doar ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, care a participat la slujbă.

Poliţia şi Jandarmeria au decretat alertă maximă, făcându-se pregătiri pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, dar şi pentru ca ordinea şi liniştea publică să fie asigurate atât pe traseul până la Mănăstirea Hurezi, cât şi în jurul lăcaşului de cult.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...