REŢETA ZILEI: Ouă umplute cu şuncă

Ce vă trebuie? 6 ouă, 200 g şuncă, 2 castraveciori acri, 200 g maioneză, sare, piper, pătrunjel, câteva fire de mărar.

Cum se prepară? Ouăle se fierb tari, se curăţă, se taie jumătăţi, se scoate gălbenuşul şi se dă pe răzătoarea fină sau se pasează. Şunca se taie mărunt. Castraveţii se taie cubuleţe mici şi se storc bine. Se amestecă gălbenuşurile cu şunca, mărarul tocat şi castraveciorii, se adaugă 150 g maioneză, se condimentează după gust şi se umplu ouăle cu compoziţia.

Se decorează cu maioneza rămasă şi cu frunzuliţe de pătrunjel.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...