REŢETA ZILEI: Cuşcuş cu lapte şi dulceaţă de vişine

Ce vă trebuie? 50 g cuşcuş, 2 căni lapte, 3 linguri zahăr, 1 plic zahăr vanilat, dulceaţă de vişine pentru servit.

Cum se prepară? Se pune apa la fiert cu un praf de sare. Când a început să fiarbă se adaugă cuşcuşul şi se lasă să fiarbă. După ce a fiert, se scurge de apă, se adaugă laptele, cele trei linguri de zahăr şi zahrul vanilat. Se mai lasă la fiert aproximativ 10 minute. Se serveşte rece, decorat deasupra cu dulceaţă de vişine.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...