S-a răsturnat cu maşina în albia râului Râmeşti

La data de 01 octombrie a.c., ora 14.35, B. Ion, de 21 ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe str. Râmeşti, din Horezu, iar în dreptul unei locuinţe, pe fondul neadaptării vitezei pe un sector de drum în pantă cu succesiuni de curbe a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se cu un autoturism în albia râului Râmeşti.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a Marianei A., care a fost transportată la Spitalul orăşenesc Horezu, unde i s-a stabilit diagnosticul de TCC acut închis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Atât conducătorul auto, cât şi pasagera au purtat centura de siguranţă. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...