PRINS DE 8 ORI, fără permis la volan

Un vâlcean de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins a opta oară conducând un autovehicul având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În data de 1 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea l-au depistat pe R. Ionuţ, în trafic la volan. I s-au cerut documentele, iar poliţiştii au stabilit că tânărul nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Întrucât a mai fost cercetat pentru comiterea aceleiaşi fapte, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul a fost încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...