REŢETA ZILEI: Sos cu ţelină şi hrean

Ce vă trebuie? 1 rădăcină de ţelină mai mică, 1 legătură mărar, ulei de măsline, 2 legături ceapă verde, 3 bucăţi de hrean, zeamă de lămâie, sare.

Cum se prepară? Ţelina o curăţăm, o tăiem cubuleţe şi o punem la fiert în apă cu sare, până când este complet fiartă. Lăsăm apoi la scurs şi stropim cu puţină zeamă de lămâie.

Hreanul îl dăm prin blender, alături de ceapa verde şi mărarul. Adăugăm şi ţelina, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri zeamă de lămâie şi sare după gust.

Se păstrează la frigider pentru maxim 3 zile.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...