Primarul din Păuşeşti Măglaşi a dat în judecată ABA Olt

Recent, primarul din Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu, a acţionat în judecată Administraţia Bazinală Apelor Române (ABA)– Olt, după ce, din cauza neexecutării regularizării râului Olăneşti, localitatea sa a avut de suferit din cauza inundaţiilor. Mai exact, în comuna respectivă s-a produs o alunecare de teren care a distrus în totalitate un drum comunal reabilitat în 2009 şi a înghiţit câteva mii de metri pătraţi din terenurile oamenilor.

Primarul Alexandru Dediu aruncă toată vina pe ABA Olt, susţinând că se putea evita dezastrul dacă s-ar fi executat un dig de apărare pe râul Olăneşti.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Vâlcea, Primăria Păuşeşti Măglaşi cerând despăgubiri care să acopere daunele produse de inundaţii.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...