CĂLIMĂNEŞTI: Paznicii au fost controlaţi „la sânge" de poliţişti

Miercuri, 17 septembrie a.c., între orele 0.30-04.30, paznicii din Călimăneşti au fost luaţi la purecat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călimăneşti - Compartimentul Sisteme de Securitate. Acţiunea s-a vrut a fi o verificare a modului de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea de către aceştia a sarcinilor din consemnul particular şi a modului de intervenţie, portul uniformei de serviciu şi a mijloacelor de autoapărare din dotare. Astfel, au fost verificate de 16 unităţi asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Poliţiştii au depistat 3 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul de pază în mod necorespunzător (dormeau în cabina de pază), fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 100 lei fiecare.

Totodată, în cadrul a două unităţi, au fost găsiţi agenţi de securitate care nu sunt calificaţi profesional, fapt pentru care se vor înainta adrese către conducerea celor două unităţi pentru înscrierea la cursuri de pregătire profesională în vederea obţinerii atestatului.

Cu ocazia controlului efectuat, toţi agenţii de securitate verificaţi au fost instruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...