CĂLIMĂNEŞTI: Paznicii au fost controlaţi „la sânge" de poliţişti

Miercuri, 17 septembrie a.c., între orele 0.30-04.30, paznicii din Călimăneşti au fost luaţi la purecat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călimăneşti - Compartimentul Sisteme de Securitate. Acţiunea s-a vrut a fi o verificare a modului de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea de către aceştia a sarcinilor din consemnul particular şi a modului de intervenţie, portul uniformei de serviciu şi a mijloacelor de autoapărare din dotare. Astfel, au fost verificate de 16 unităţi asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Poliţiştii au depistat 3 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul de pază în mod necorespunzător (dormeau în cabina de pază), fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 100 lei fiecare.

Totodată, în cadrul a două unităţi, au fost găsiţi agenţi de securitate care nu sunt calificaţi profesional, fapt pentru care se vor înainta adrese către conducerea celor două unităţi pentru înscrierea la cursuri de pregătire profesională în vederea obţinerii atestatului.

Cu ocazia controlului efectuat, toţi agenţii de securitate verificaţi au fost instruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...