REŢETA ZILEI: Dovlecei gratinaţi

19 Sep 2014
Ce vă trebuie? 4 dovlecei mici, 300 grame carne de porc măcinată, 1 conservă de roşii felii, 1 ceapă, 4 linguri de ulei măsline, sare/piper, 1 frunză de dafin, felii de caşcaval.

Cum se prepară? Spălăm dovleceii, îi tăiem pe lungime în două şi îi curăţăm la mijloc cu o lingură. Îi ungem cu o lingură de ulei şi îi aşezăm în tava de la cuptor căptuşită cu folie de aluminiu.

Preparăm umplutura: prăjim carnea de porc într-o lingură de ulei, apoi adăugăm şi ceapa, o prăjim câteva minute amestecând continuu, apoi adăugăm şi rosiile. Fierbem până scade sucul şi adăugăm condimentele. Umplem dovleceii cu umplutura preparată şi îi dăm la cuptor la 190 de grade C cam 25-30 de minute. Scoatem apoi tava din cuptor, adăugăm felii de caşcaval pe fiecare dovlecel şi mai dăm 3-4 minute la cuptor, până se topeşte caşcavalul.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...