REŢETA ZILEI: Spanac cu ou la cuptor

Ce vă trebuie? 1 kg spanac proaspăt; 6 ouă; 100 gr caşcaval; 50 gr unt; 50 gr făină; 200 ml lapte; sare şi piper.

Cum se prepară? Spanacul se opăreşte 5 minute în apă clocotită, apoi se lasă la scurs. Topim untul, adăugăm făina, iar când aceasta devine aurie turnăm laptele şi amestecăm continuu încă 5 minute.

Amestecăm acest sos cu spanac, apoi turnăm în vasul sau vasele de cuptor.

Deasupra se sparg ouăle, se presară puţin cascaval, se condimentează cu sare şi piper şi se dau la cuptor, pentru 15-20 de minute, la foc mediu.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...