REŢETA ZILEI: Tocăniţă cu curcan

Ce vă trebuie? 500 gr piept de curcan, 300 gr mazăre, 2 cepe, 100 gr fasole, 3 linguri ulei de floarea soarelui, 2 morcovi, 2 ardei graşi, 300 ml suc de roşii, puţină verdeaţă, sare şi piper.

Cum se prepară? Curcanul se spală şi se taie cubuleţe, apoi se căleşte în uleiul încins. Adăugăm apoi restul legumelor tăiate, sucul de roşii, se adaugă puţină apă caldă şi se lasă la fiert. Sărăm şi piperăm după gust.

Lăsăm până sunt legumele complet fierte, apoi servim cu verdeaţă deasupra.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...