VEZI AICI cum a reacţionat Mircea Badea după ce Băsescu l-a făcut "măscărici"

Preşedintele Traian Băsescu l-a catalogat drept „măscărici" pe prezentatorul TV, Mircea Badea, la ultima sa conferinţă presă, referindu-se la conflictele pe care jurnaliştii le-au avut cu Jandarmeria.

"Ce încredere să avem în Jandarmerie, când lasă să fie bătuți ziariști de la mijloace mass-media care nu sunt favorabile puterii și se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor. Dar măscăriciul fiind un suporter al lui Ponta. Public cer demisia sau demiterea imediată a comandantului Jandarmeriei", a zis Băsescu.

Reacţia lui Mircea Badea nu a întârziat să apară, acesta declarând că este obişnuit să fie în centrul atenţiei. "Sunt în centrul acţiunii de ceva vreme. În fiecare zi, am de-a face cu alte şi cu alte porcării, cărora trebuie să le fac faţă. Din ură, Traian Băsescu a făcut o mare greşeală. A afirmat despre mine că aş fi suporter al lui Ponta. Orice s-ar putea spune despre mine, doar că sunt un suporter al lui Ponta nu. E ca şi cum ai spune despre Boc că e înalt", a declarat Mircea Badea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...