GEORGE MAIOR, SRI: Corupţia poate duce la o situaţie ca în Ucraina

"Acumularea intensivă de corupţie" a cauzat, printre alatele instabilitatea din Ucraina, aceasta reprezentând şi în România o problemă naţională, consideră directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior.

"In ceea ce priveste dezvoltarile din Ucraina, una din cauzele principale ale acestei instabilitati care a generat pana la urma si caderea unui guvern, a fost legata de acumularea intensiva de coruptie in sistemul politic si sistemul economic ucrainean. Dedicam un efort substantial si elementelor legate de coruptie, aceasta este o problema de securitate nationala", a afirmat George Maior marti, la o conferinta la care a participat si Hoyt Yee, asistentul adjunct al secretarului de Stat al SUA, potrivit B1 Tv.

La randul sau, intrebata cum comenteaza declaratia lui Maior, sefa DNA Laura Codruta Kovesi a intarit cele spuse de seful SRI. "Coruptia este un fenomen extrem de grav care cu siguranta pune in pericol siguranta, securitatea statului", a declarat Kovesi jurnalistilor.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...