REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu pui

Ce vă trebuie? 20 ciuperci, 2 linguri pastă de tomate, 100 gr măsline verzi fără sâmburi, 1 ceapă, 200 gr piept de pui tocat, 100 gr caşcaval ras, 1 legătură pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper.

Cum se prepară? Ciupercile se spală şi se curăţă, apoi se lasă la uscat. Carnea de pui se amestecă cu pătrunjelul tocat, ceapa mărunţită, măslinele tăiate mărunt, uleiul de măsline, pasta de tomate, sare şi piper după gust. Se pune această umplutură în ciupercuţe, apoi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se dă la cuptor 20 de minute la foc mic, se scot şi se presară caşcaval deasupra, apoi mai lăsăm în cuptor pentru încă 5 minute.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...