REŢETA ZILEI: Pui în lapte

Ce vă trebuie? 1 pui; ulei de măsline; 1 lingură frunze de salvie; 10 căţei de usturoi; un praf de scorţişoară; coaja rasă de la 2 lămâi; 500 ml lapte; sare de mare; piper.

Cum se prepară? Încălzim cuptorul la 190 de grade celsius. Puiul îl condimentăm bine pe toate părţile, apoi îl prăjim puţin în ulei bine încins. Scurgem apoi tigaia de ulei, punem puiul înapoi, adăugăm laptele, coaja de lămâie şi usturoiul curăţat. Dăm la cuptor pentru 1 oră şi jumătate. Din când în când, stropim puiul cu laptele din tigaie.

Servim puiul pe pat de legume.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...