REŢETA ZILEI: Macrou cu legume la cuptor

Ce vă trebuie? 4 peşti macrou (curăţat şi spălat), 2 morcovi, 5 cartofi micuţi, 1 ceapă roşie, 1 ardei gras tăiat mic, roşii cherry, 1 lămâie, 3 linguri de ulei, 1 cană apă (vin alb), sare, piper, cimbru, busuioc, foi de dafin.

Cum se prepară? Cât timp se taie legumele cubuleţe sau feliuţe, peştele îl daţi cu sare şi îl lăsaţi aşa ca să îşi ia gustul de la ea. Într-un vas de yena se pune puţin ulei după care se aşază legumele tăiate, se condimentează, apoi se aşază peştele. În cavitatea peştelui se pot băga jumătăţi de feliuţe de lămâie. Punem restul de ulei deasupra peştelui pentru a nu se usca, punem şi apă în vas, atât cât să acopere legumele. Se introduce la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, până când legumele au fiert, iar peştele este gata rumenit.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...