REŢETA ZILEI: Supă cremă de conopidă

Ce vă trebuie? 1 lingură ulei de măsline, 1 ceapă tocată, 2 căţei de usturoi zdrobiţi, 1 kg conopidă tăiată bucheţele, 500 g cartofi tocaţi, 1 l supă de pui, ½ cană smântână.

Cum se prepară? Se încălzeşte uleiul într-o cratiţă mare la foc mediu. Se adaugă ceapa tocată şi usturoiul zdrobit. Se lasă pe foc timp de 3 minute. Apoi se adaugă conopida tăiată bucheţele şi cartofii tocaţi. Se amestecă din când în când și se lasă pe foc aproximativ 5 minute. Se adaugă supa de pui, se pune piper după gust. Se acoperă oala cu un capac şi se lasă să fiarbă. Se reduce focul şi se mai fierbe încă 15-20 de minute. Când e gata, se ia de pe foc şi se lasă la răcit. După ce s-a răcit, se pune toată supa într-un blender şi se amestecă bine. Supa cremă rezultată se pune din nou în oală, se adaugă smântâna şi se mai ţine pe foc 2 minute.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...