REŢETA ZILEI: Ciorbă de Gulaş

Ce vă trebuie? 500 g carne de vită, 3 fire ceapă verde, 1 lingură untură (20 g), sare, piper, jumătate lingură boia dulce, câteva fire pătrunjel verde, 2 l apă, 600 g cartofi, 2 morcovi, 1 rădăcină pătrunjel alb.

Cum se prepară? Se taie carnea în cuburi mari. Untura se pune la foc într-un vas, când s-a înfierbântat se adaugă ceapa spălata şi tăiată mărunt, boiaua, carnea şi se lasă la călit timp de 15 minute, la foc mic, timp în care amestecăm din când în când pentru a nu se prinde de fundul vasului. Apoi turnăm apa, morcovii şi pătrunjelul curăţaţi şi daţi pe răzătoarea mare şi lăsăm să fiarbă sub capac.

După ce carnea a fiert, se pun cartofii curăţaţi şi tăiaţi ca şi feliile de portocale. După ce cartofii sunt fierţi, se condimentează cu sare şi piper, după gust, se pune pătrunjel verde tocat mărunt, după care se poate servi.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...