Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

PROSTITUŢIE MARCA ANTENA 1: Andreea Mantea, obligată să stea trei luni logodită cu Cristi Mitrea

Antena 1 pune condiţii drastice vedetelor care participă la showurile lor. Burlăciţa Andreea Mantea este obligată, prin contract, să se afişeze, timp de trei luni de zile, cu cel care a câştigat concursul TV. Apoi, cei doi pot alege sa o ia pe un alt drum, in cazul in care la mijloc nu ar fi sentimente adevărate!

"Emisiunea a înregistrat un real succes, însă cei care s-au uitat la ea nu ştiu şi ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat! Astfel, toţi cei implicaţi în proiect, inclusiv protagonista, au semnat un contract prin care le sunt stipulate nişte condiţii! Printre ele se menţionează şi cât trebuie să "dureze iubirea" după terminarea formatului! La fel ca şi în alte ediţii ale concursului, Mantea ar urma să se afişeze cu Cristian Mitrea în jur de trei luni! Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Bogdan Vlădău atunci când a fost ultimul „burlac", au spus persoane de la filmări.

Cu toate acestea, există posibilitatea ca, după perioada impusă, Andreea şi Cristi să se iubească sincer şi, atunci, relaţia lor să aibă o continuitate, lucru care i-ar bucura nespus pe fanii celor doi. Dacă nu, din show-ul acesta, fiecare a avut de câştigat, atât în plan financiar, cât şi în privinţa imaginii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella