REŢETA ZILEI: Friptură asortată

27 Aug 2014
De ce aveţi nevoie? un pui decupat în bucăţi, 3 pulpe de iepure tăiate în două fiecare, o ceapă mare, un morcov mic , o roşie , o mână de verdeaţă, 200 ml de vin, 50 ml de ulei de măsline, sare, piper, 2 căţei de usturoi, o mână de măsline verzi fără sâmbure.

Cum se prepară? Spălăm şi ştergem bine bucăţile de carne, le condimentăm cu sare şi piper. Cu robotul mărunţim împreună toate legumele şi verdeaţa până obţinem o pastă de legume. Într-un vas mai mare amestecăm pasta de legume cu vinul şi o turnăm peste bucăţile de carne, amestecăm să se omogenizeze bine şi uităm de ele câteva ore la frigider. După aceea le aşezăm în vas, turnăm deasupra uleiul şi acoperit cu capac, dăm vasul la cuptor pe temperatura maximă timp de 30 de minute.

Vasul nu se aşează niciodată în cuptorul preîncălzit, îl aşezam atunci când pornim şi focul. După 30 de minute scoatem capacul şi îl mai lăsăm 20-25 minute pe temperatura de 220 grade să se rumenească uşor.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...