BAC 2014: 962 de absolvenţi de liceu au susţinut examenul la „Limba şi literatura maghiară"

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului 2014 a continuat şi marţi cu examenul la Limba şi literatura maternă E) b). La această probă s-au înscris 1.012 candidaţi. 962 dintre aceştia vor susţine proba la Limba şi literatura maghiară, 43 la Limba şi literatura germană, 3 la Limba şi literatura slovacă, 2 la Limba şi literatura ucraineană şi câte un candidat la Limba şi literatura sârbă, respectiv Limba şi literatura croată.

Aşa cum bine se ştie, această sesiune a debutat luni, 25 august, atunci când 32.637 de absolvenţi de clasa a XII-a din promoţia curentă şi din cele anterioare au participat la proba scrisă de Limba şi literatura română. Din totalul acestora, au fost eliminaţi din examen 109 candidaţi.

Conform Ministerului Educaţiei, pe data de 27 august, va avea loc proba obligatorie a profilului E)c), iar pe 29 august, cea la alegere a profilului şi specializării E)d). Afişarea rezultatelor se va face pe data de 1 septembrie, până la ora 12.00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 - 16.00. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...